Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata
Etelka portál
Etelka Online Menza

Belépés

 

A regisztrált felhasználók itt jelentkezhetnek be a rendszerbe a felhasználói nevük és a titkos jelszavuk megadásával.

Ha elfelejtette jelszavát, akkor segít Önnek az "Elfelejtette jelszavát?" funkció.

Etelka Online Menza

Még nem regisztrált?

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az ETELKA Portál fizetési felülete megváltozott.

Az új felületnél szükséges a bankkártya típusának kiválasztása mielőtt a fizetési folyamatot megkezdi. A három választható kártyatípus: Visa, Maestro Card, Mastercard.

Üdvözlettel:
Ügyfélszolgálat
közétkeztetési csoport
etelkaportal@ngsz.hu
www.ngsz.hu
+36 62 561 960
Elérhető: Hétfő-csütörtök 7-17 óra, péntek 8-13 óra

 

ETELKA - Online rendelési és térítési díj beszedő portál

 

Az ETELKA PORTÁL arra szolgál, hogy a saját vagy gyermekei rendszeres étkezési (vagy egyéb) térítési díj befizetéseit az illetékes Önkormányzat irányába kényelmesen ONLINE módon távolról elvégezhesse. A portál szolgáltatásait technikailag minden HTML5 szabványt biztosító böngésző segítségével igénybe veheti, legyen az asztali gépen, táblagépen vagy mobiltelefonon.

A portál (online rendelés és webes befizetés) hozzáférésének az előfeltétele, hogy az Intézményben (pl. ahol gyermeke nevelés alatt áll) előre jelezze ezt az igényét. Ezen felül rendelkeznie kell érvényes bankkártyával, végül pedig regisztrálnia kell magát online felhasználóként a képernyő alján lévő "Regisztráció" gomb segítségével.

Egy felhasználói regisztrációval több étkező (pl. saját és gyermekei) befizetését intézheti egyazon felületen keresztül még akkor is, ha különböző intézményekbe járnak (feltéve persze, hogy az intézményeik egyazon Önkormányzat ellátási területéhez tartoznak).

Olvassa el Adatvédelmi Nyilatkozatunkat, Jogi Nyilatkozatunkat (ÁSZF), kérdéseire választ kaphat a Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K) között vagy a Súgóban, az Impresszum és a Kapcsolat pedig megmutatja, hogyan érhet el minket. Regisztráljon, és használja új szolgáltatásunkat megelégedéssel.

NE FELEDJE!

Regisztrációs igényét először jelezze az ügyintézőnél az Intézményben!